Women_nur_ kiz 1 ay oncede ben boyle bisi yasadim abime bk mesaj gitmis iste sn tc kimlik nolu isim soyisim yaziyo. Benim tc kimligime kadar yazmislar neyse iste su su suctan dolayi su kadad borcunuz var odenmesse 40 bin tl olcak diyo. Sonra bide sucumun ne oldugunu oarantes icinde tck m.227/2 yaziuo bu tck ya gore de fuhus yapmakmis acilimi😂😂 iste fuhusa tesfik etme felan. Gerizekali harbiden bunlar ha tc kimogime kadar bulmuslar salaklar ama gidipde beni madkma olan kendi telefon numarama degil abime mesaj atiyolad ne alakaysa bide suclandigim konu cok sacma fuhus ka ben ne alaka 😂 polis komsumuz vardo ona da sorduk bu ara cok var kimlik bilgilerini caliyolar insanlarin aldiris etmeyin dedi avukatima da sordum o da aynisini dedi cok belli dolandirici oldugu dedi. Ayrica e devletten de baktim (tck maddesinin acilimini bakmadan once) orda da hic bisey gorunmuyo artik kendimk sorguladim ben bisi mi bi uerden aldim da icralik oldum diue sorna oarantes icindeki tck maddesine baktim intrnetten fuhus dedii hee dedim bunlar belli ki gerizekalilar dolandirici ordan anladim valla o tck acilimna bakmasaydim kesin oderdim 😂😂😂 aman dikkat edin valla inanmayin boyle seylere bide irtibat numarasi olarak verdikleri numarayi 118 80 den tarattim hic bi operatore bagli degil dediler buyuk ihtima fake numara o da nasil oluyor bilmiyorum tabi