Gulperi02 Kızlar merhaba 1 ay önce bu tanıyı bana doktorum koydu dahiliyede onayladı ilaç tedavisi görüyorum başka bir doktora gittiğimde değerlerimin normal olduğunu söyledi bu geçici birşey midir ? Ve beni bu bölüme yonlendirdi ne yapıyorlar burda bilen var mi ? Pazartesi gideceğim
ElifAbr Gulperi02 canım belirtilerinden bahsedebilir misin tam olark? Devlet hastanesi mi koydu sana bu taniyi? Neye göre koydu? Bana anlatabilir misin hatta numarami da verebilirim sana detaylar icin yardıma ihtiyacım var bu konuyla alakalı?
MerveSglk95 Bu durum çok riskli bu rısk yuzunden egitim araştırma hastanesınde yatıyorum bebek kaybı riski var o yüzden dikkate almanızı öneririm
Gulperi02 MerveSglk95 kaçıncı haftadasın canim ? Değerlerin nasildi benim değerlerim başta yüksek çıkmıştı ama suan normale dönmüş geçici birşey mi bu
MerveSglk95 Gulperi02 33 haftalıgım safra asitlerme bakılıyo sonuç bekliyoruz genel kontrller yapılıyo gebelikten sonra geçiyor da gebelikte risklimiş bebegın gelişimi haftasıyla uyumu falan takıp ediliyor
Gulperi02 eoa çokta küçük seninki canim ya Allah şifa versin suan nasıl peki değerin yine normal mi ?
Gulperi02 MerveSglk95 kuzum bunu biliyorum da bu tani koyulup sonra geçen var mi ? Doktor bana şuanki değerlerin kolestaz gibi değil dedi
Ersema Gulperi02 bana da öyle dediler değerlerim düştü ama doktorum kolestaz var dedi sezeryan olacaksin dedi iilaç başladı bende doktor değiştirdim çünkü degerlerim sinirdaydi multivitamin in biraktim daha da düştü senin alt ast kaç cıktı
MerveSglk95 Gulperi02 bana da öyle dedi şuan degerlerım sınıra yakın ama yatıştayım ilaç veriyo doktor haftada ıkı kere kontrl 😌
Gulperi02 Alt 79 ast 40 çıkmıştı ilk Sonraki alt 38 ast 16 çıktı Yeni olanlar alt 32 ast 23 çıktı Doktor normal dedi ama bana öteki doktorum Doğumla beraber geçeceğini söylemişti sasırdım açıkcası değer normale döndüğünde geçiyor mu acaba
Ersema aynı hemen hemen değerlerimiz doktorum tansiyon gibi düşün dedi gecmez düşük de olsa dogumla gecer dedi sezeryan sart dedi mekonyum yutar dedi 38 den sonra. Yeni gittiğim doktor da her yükselişe kolestaz diyemeyiz dedi cumartesi bakacak.iste ilaçsız da düşük mü diye çünkü kaşıntım yok benim.
Ersema Ersema hatta yeni doktorum dedi multivitamin yükseltmiş olabilir birak diye bıraktım gercekten rahatladım
Ersema Gulperi02 kaşıntı vardi ama aman aman değildi doktorum çok feba olursun yatamazsin dedi valla değiştirdim doktoru çünkü 38 de suni veririm olmazsa sezeryan deyince kafama taktım. simdi rahatladim
Gulperi02 Ersema kuzum beni kasıntı uyutmuyordu şimdiki doktorun ne diyor peki 37de alınması gerekiyormuş boyle durumlarda
Ersema Gulperi02 canim benim değerlerim düşmüş ikisi de 20 doktor sıkıntın yok dedi sezeryan ya da doğuma zamani gelince karar veririz dedi.