Baby-ES Selam ben 4+4 deyim şuan, yarın gideceğim doktora beta o güne 4000 olacak diye hesapladım, keseyi görür müyüm yada bebeği
Ayse_gul46 Baby-ES çok zor çünkü ben 5 haftalık gittim kese görünmedi yani 3 hafta sonra gel dedi 8 haftalik gittim hem kese hem de kalp atışını dinledim 🤔
Mervemevra Gebelik için görüşebilirsin doktoruna ama çok erken henüz vajinal ultrasonla belki görebilir. Bende adetimle 2 gün kala öğrendim 5. Haftada kontrole gittim daha önce düşük yaşadığım için erkenden gitmek istedim. vajinal ultrasonda keseyi gördü ama çok erken olduğu için 2 hafta sonrası için randevu verdi. Erken gitmek iyi değil aslında çok fazla beklentiye giriyorsun ve bu stresi yaşamak vücuda iyi gelmiyor.
Baby-ES Mervemevra aynı şekilde benim de düşüğüm oldu bundan 3 yıl önce, o nedenle düşük tehlikesi varsa da bir şey yapılabilir mi diye önlem için
091022ma Baby-ES ben en son pazar günü kan vermiştim 2000 olmuştu değerim Salı günü gittim karından görüldü rahat bi şekilde sadece çok küçüktü kese 10 gün sonra gel dedi bidaha son adet tarihime görede tam 5 haftalıktı
Baby-ES 091022ma ben de keseyi falan görürsem rahatlayacakmışım gibi hissediyorum neden bilmiyorum, kimseye söyleyemedim daha 😅
091022ma Baby-ES rahatlatmıyor bacım bende öyle dedim şimdi bebeği görcem mi kalp atışını duycammı diye düşünüyorum hep😂
Ea_aylms6 Baby-ES Baby-ES Bende 4+5’de gittim ama kese görünmedi. 3 gün sonra gel dedi ama 8 gün sonra gittim ve dün gördüm 5+3’ken😊
mammamiamama Betanız yüksek görünebilir. Ben de 4+5im dün gittim gördüm. Hatta 5haftalık kese dedi. İki hafta sonra kalp atışı için gidicez. Bi sıkıntınız yoksa bekleyebilirsiniz. Benim düşüğüm olmuştu o yüzden hemen gitmek istedim
Baby-ES mammamiamama benim de aynı şekilde geçmişte düşüğüm oldu, sizin beta değeriniz kaçtı gördüğünüzde?