Solmaz-Papatya Kızlar ben çıplak gözle ilk dakkalarda oluşan ikinci bir çizgi görüyorum ama sevinemiyorum bu testler yanıltıyor mu ya da hep cıkıyor mu bu çizgi yumurta çatlamasının 11. Günündeyim ama reglim takvime göre 9 ocak
Limonlukekkk Solmaz-Papatya erken gebelik testi var eczanede gidip alıp yap hemen bence 😎 bende gunume 4 gun kala öğrendim
Nur_50 Solmaz-Papatya canım beta hcg en son idrara geçer bence bir sağlık ocağına kan ver kesin sonuç alırsın en azından
Solmaz-Papatya Nur_50 aynen normalde 10. Günde kana geçiyor 12 günden sonra idrarda da erken gebelik testlerinde çıkıyor ben erken kalkınca yapayım dedim elimde de test vardı degerlendireyim dedim bu çizgi çıktı inanamadım
Solmaz-Papatya momofmychildren evet çok yeni çatlamanın 11. Günü daha 12. Gün erken gebelikle yapacaktım dayanamdim hazır test var yapayım dedim ikinci çizgi ilk dakkalardan beri görüyorum ama telim net çekmediği için biraz kararttim ışığıni kapattım o kadar
Solmaz-Papatya Mayaaa34 bu çizgi arkadan değil önden şimdide çizgi var telim net çekmediği için ışığı biraz azalltim foto çekince o kadar
Funda54 Solmaz-Papatya hayırlı olsun canm bende onunla yapmıştım iki gün sonra tekrar bu testle yapmıştım daha da koyulasmisti ama erken kan testi verme sonra beklmesi zor oluyor ben verdim takibini yapmak yoruyor insanı
Solmaz-Papatya mrhbslm kan testi için daha erken değil mi normal gebelik testiyle takip edeyim reglle kadar diyorum
Solmaz-Papatya Limonlukekkk bende erken gebelik testi var zaten onu yarına saklamıştım 12. Catlamanın 12. Gününde yaparım diye elimde bu testlerden de vardı deniyeyim dedim 11. Günde cıkar mı diye hafif bir silik çizgi çıktı ilk dakkalardan
Solmaz-Papatya Limonlukekkk takvime göre daha reglime 5 gün var ama ben bu ay erken yumurtlama gördüm onun için reglden önce Allah kısmet ederse ögrenecem
Kafi Solmaz-Papatya canım benim de Bat 9 ocak dün yaptım aynı test bende de vardı bu testle yaptım aynı seninki gibi çıktı yumurtlamanin 7. Günüydü benim de bugün kan vericam