HatiCemil Kızlar 21.haftalik hamileyim ilk hamile kaldığımda 59-60 kiloydum şu an 72 kilo oldum çok mu fazla almışım en azından bu ay bu kiloyu korumam gerekiyor sanırım.. Ama elimde olan bisy de yok sürekli acıkıyorum bisyelr yemek zorunda kalıyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var 😣
KlncA HatiCemil maşallah azıcık çok almışsın hızlı gidiyorsun gibi. Ekmek pilav şekerli gıdaları içecekleri tüketiyorsan onları kes, fark edecektir
Maviyesil121212 HatiCemil şeker yüklemesi yaptırdınız mı acaba? Ben de çok iştahlıyım ağzım hiç boş durmuyor 24 haftalığım 8 kilo aldım ben de gerçi aşağı kalır yanım Yok :)
ZehraS HatiCemil normalde bi ayda bi bucuk iki kilo almak gerekir canim toplam olarak 9 ayda 11/12 kilo almak nirmal sayiliyo fazlasi fazla kilo aldin demek ki buda dogumda zorluk oluyomus bene doktorum oyle soyledi
Anacsevgidolumelek Paketli gidalardan ve sekerli seyleri birak. Icinde krem gecen hicbir seyi tuketme. Ekmegini tam.bugday olarak degistir ve protein ve sebze olarak besinlerini almaya calis bence. Bir avucu gecmeyecek sekilde faydali yaglardan faydalan. Mesela; ceviz cig findik cig fistik cig badem cig kaju gibi bunlar bebege de cok faydali. Seker ihtiyacini hurma kuru uzum ve kuru kayisidan alabilirsin. Benim beslenme duzenim bu sekilde hee daha 7.haftamdayim ama kilo almadim en azindan :)
Sadiye123 Ben şuan 26 haftalığım kızlar 24 haftalıkken kontrolüm vardı 3 kilo almıştım bebeğimin kilo ve boy durumu da iyisidir çok şükür 🙏🏽😍
CooperBaby Nedense bende 50-51 kiloydum, 4 haftalik hamileyken.. Simdi 7 haftalik hamileyim 56 oldum. 😰😰😰😰😰 Biranda kilo almaya basladim. Ve canim bildiginiz herseyi cekiyor. Kendimi durduraniyorum.😭😭😭😭