Benim sezeryan olacak ilk bebeğimde epidural olmuştum fakat belime iğneyi ilk seferde batırmayı beceremedikleri için 2-3 kez yaptıkları için baş ağrısını tam 16 gün çektim. Yataktan kafamı kaldırdığım an ağlama krizi geçiriyordum sanki beynime biri sertçe vuruyordu. Yavrumu ağlaya ağlaya emzirdim.2 kişi kollarımdan tutarak WC’ye götürüyordu oturamıyordum, ayağa kalkamıyordum. Ayaklarım sürünüyordu yerde. Birde hergün acildeydik ateşim çok çıkıyordu 16. Günün sonunda sebebini dikişimdeki kızarıklık ve şişmeden anlayabildiler. Meğer doğum anında kullandıkları aletler iyice steril edilmediği için mikrop kapmışım. 1 hafta hastanede yattım. 3-4 doktor dikişimden ufak bir kesik atarak bastıra bastıra çok afedersiniz büyük bir poşet dolusu mikrop çıkardı. Düşünün 16 gün bu mikropla yaşama tutunmuşum ve Allahtan sütümden yavruma geçmemiş. Birde bu özel hastane. Annemden emdiğim süt burnumdan geldi. Lohusalığım çok kötü geçti annemde o hafta rahatsızdı. Zaten kemoterapi alıp geçirmiş bir hastaydı. Onuda hastaneye yatırdılar. Mecburiyetten kayınvalidem geldi ama diliyle, laf sokmalarıyla hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana. Rabbim hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Kendimi kimsesiz gibi hissettim canım çok yandı. Düşündükçe çok ağlıyorum. Düşünün o günlerde bir kez bile o yaşadıklarıma rağmen en ufak saygısızlık etmedim. Çok dominant ve ne dersem o modunda bir kadın. Evimdeki eşyalarıma kadar değiştirdi yerlerini. Hiç birşey demedim.Böyle bir lohusalık işte 🥹 Şimdi hamileyim ve doğumuma eşimde girecek eğer uyanık olursam fotoğraf çekimi olacak. Ama çok korkuyorum. Allah korusun aynı ağrıları yaşamaktan. O yüzden memnun kalan arkadaşlar lütfen yazsın ona göre ya uyutulacam ya uyanık olacağım. Sizden bol dualar bekliyorum Arkadaşlar. Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah. Bundan 2 yıl önce 2. Gebeliğimi öğrenmiştim yavrumuz 5 buçuk aylıkken doğdu ve 16 saat yaşadı. Cennet kuşu oldu. Bu yavrumu sağlıcakla kucağımıza almak için bol dua beklerim Arkadaşlar. Herkesin güzel doğumları, güzel lohusalıkları olsun dilerim.