whitechocalete iki gecedir midem öyle yanıyor ki uyuyamıyorum göğsüm boğazım komple var mı son haftalar bu durumu yaşayan kızlar, şimdiye kadar mide yanmaları yaşamamış biri olarak mahvoldm
Smyye0303 whitechocalete ılık süt iç belki geçer canim mideni yakicak şeyler yememeye dikkat et . Benimde tam tersi midem gece bişeyler yiyince hele üstüne su içince ağzıma ne geliyo ne oturabiliyom ne yatabiliyorum kalktım ev işlerini yaptım 36+4 olduk halbuki tansiyonum falan dusuyor benim ama ayakta gezip bişey yapmasam gecmiyo eritmiyo mide 😂 1 buçukta uyandım bak şimdi yattım 1 saattir ayaktayım şimdi yatağa son günler az kaldı canim 😐
2erkek1kiz whitechocalete 37+4 üm benım 28. Haftamdan bu yana mide yanması yaşıyorum ama 2-3 haftadır yoktu son 1 haftadır yıne başladı benımde kuyruk sokumum çok ağrıyor 😓
whitechocalete Smyye0303 evet oturması kalkması her şey zor artık bende belli bir saatten sonra saat 8den sonra hiçbir şey yemiiyorum son haftalarımız ama her geçen gün daha da zorlaşıyor ağırlaşıyoruz 🥲
Smyye0303 whitechocalete gerçekten son zamanlar çok zorluyor insanı bebisler sağlıklı olsunda inşallah katlanicax artık bı şekilde 🥹😊ilk bebekmi senin canim