Merve_818181 Kızlar detaylı bir şekilde hangisinden kaç tane olduğu yazan bebek için deterjan olur kiyafet olur odası için olur bir bebek için herşeyin olduğu alışveriş listeniz varsa atar mısınız internette saçma sapan şeyler yazanlar var hep
ecembugra53 Merve_818181 kuzum sanatavsiyem yeni doğan cok alma çok cabuk büyüyorlar ayaklı tulumlar cok alma bebeğim hateketini kısıtlıyor yeni doğan ↉ aylık 3-4 tane al yeterli gerisini hep 3-6 ve 6-9 aylık al canım emzik biberon alt acma bezi ateş ölcer burun aspiratörü zıbın al içlik alt üst takın al cok rahat oluyorlar 3-6 ve 6-9 aylık al
Annebebek012 ecembugra53 zıbından 0 3 kaç tane almak lazım acaba? İlk çocuğum değil ama unutmuşum 😂benim kızım bir de kusuyordu emdigini çok üst degiştiriyordum büyük olanları bile giydirmeye baslamıstım ama nihayetinde evet çok çabuk büyüyorlar ☺
Annebebek012 ecembugra53 3 tulumu var 0 3 bir tane 10 lü hastane çıkışı bir de 5 lı takım alsam yeter sanırım değil mi?
Merve_818181 ecembugra53 bende hep 3-6 almışım zıbınları tulumları 0-1 2 tane var onlara ekleme yapsam birinde görmüştüm 5er taktiği yapmış herşeyden 5 tane almış yeterli gelmiş öyle mi yapsam