mrveaksu Kızlar 15+3 haftalık hamileyim. İkili testim temiz çıktı. Acaba üçlüyü yaptırsam mı bilemedim üçlü ile ikili arasında ne gibi farklar var ? Birde iki gündür ayak tabanımda yanma var vücud ateşimde fazla gibi bu neden olur ki? Şekerim mi yüksek acaba çokta tatlı yemiyorum ama strestten mi ki?
misiszachk mrveaksu ikili testiniz de bir sorun yoksa üçlüyü yaptırmamıza gerek yok demişti benim doktorum yaşta önemli senin yaşın genç daha demişti 🤗 (yaşım 32) bence doktorunuzda gerek görmezse yaptırmayın boş yere
Fadiiiik mrveaksu ben zamanında 2liyi kacırmışdım ve korktum dokdoruma gitim sordum 2li ile 3lü aynı dedi bana sadece allah korusun sorun çıkar ise 3lüde hani bebek daha büyük oluyor ya aldırması zor olur diye allahım korusun 🙏
Atlarlayasayan mrveaksu ikili tarama sonuçları daha güvenilir diye biliyorum 3 lü de yanılma payı daha yüksek miş
Shrydn misiszachk bende ikili yaptırdım sorun olmadıgı icin doktor 3luyu yaptırma dedi. Aralarındakı farkı bende bilmiyorum
Atlarlayasayan misiszachk 32 gençmiymiş:) ben de cumartesi yaptırcam ikili 32 yaşındayım yaştan dolayı risk çıkar diye düşünüyordum ama. Gençmişiz baksana:)
ozgecg FHKK Bebeğin ense kalınlığına bakıldıktan sonra kan vereceksin. 1 hafta 10 gün içinde çıkar sonuçlar. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Ceyda41 mercimekkkannesi ikili teste randevu alamadım 11 haftaligim doktor 6 hafta sonra tekrar gel dedi heralde 3 lü test için randevu isticek sizce ???
mercimekkkannesi Ceyda41 aslında 14 haftaya kadar yapabiliyo diye biliyorum ama doktorunuz dediyse muhtemelen 3 lü taramaya sokacaktır direk
Lenan Merhaba canım 2'li tarama da down sendromuna bakılıyor (11_14) haftaları arasında 3'lü taramada trizomi 21 (down sendromu) trizomi 18 ve nüral tüp defektine bakılıyor (16_18) haftaları arasında yapılıyor canım yani aslında farklı testler
misiszachk Atlarlayasayan bebek sahibi olmak iÇin vücudumuzun en elverişli yaşları canım ve evet 32 gayet genç bir yaş 😅
Ezo-masum misiszachk bende 32 yaşındayım 2 aylık evliyim yaşımdan dolayı çocuk olmaZ diye korkuyorum içime su serptiniz😊