Dilankocakk Kontrole 2 hafta önce gittiğimde doktorum en geç 37 de alacam dedi bugün tekrar kontrolum vardı bebekler ikisi baş geliş doğum normal olacak dedi devlet hastanesinde sezaryen yasakmış riskli gebelik erken doğum riskim de var 29+6 haftalık oldum
Canan-_16 Dilankocakk normal yapan çok kişi var ikiz inşallah normal olur haftanız güzel inş6 hafta daha dursalar yeterli
Ebosamo Dilankocakk 31 haftalık ikizlere hamileyim. Özel hastahaneye gidiyorum benm doktorumda sezeryan olursun. Kimse normal dogumu ikizlerde tehlikeli riske atmaz artık dedi.
Gokcesbh2021 Dilankocakk bende 30+2 deyim devlet hastanesine gidiyorum doktoruma sordum hasraneye basvurdugunda doğum başlamış olmazsa biz sezeryan planlariz dedi
Dilankocakk Haftadan sonra zorlanmaya başladım bugün yürüyemiyorum bile belimde kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var sağ ayağımı kaldırıp adım atamıyorum ve 8 aylık bi kızım var onunla daha zor oluyor
Dilankocakk Gokcesbh2021 bilmiyorum ama ikizlerde normal istemiyorum ben hem riskli hemde çok daha zor olur diye düşünüyorum
Euzunali Dilankocakk ben istiyordum aslında normal ama sırtım ve bacaklarım o kadar ağrıyor ki o kadar yorgun olucamki asla sancı çekemem gibi hissediyorum.Hayırlısı diyelim
Gokcesbh2021 Dilankocakk ben de normalden korkuyordum bence doktorlarda riske atmak istemez siz istemedikten sonra ikiz olunca ama bilmiyorum yinede