EVET ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BÜTÜN ANNELER DİKKATLE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM🙏
Gebelikte sigara içmenin zararsız olduğunu bebeğe zarar vermediğini yazanları falan okudum şaşırdım açıkcası. 3 doğum yaptım bu 4. Doğumum olacak inşallah 🙏 normalde içerdim sigara ama günde en fazla 3 yada 4 tane bütün hamileliklerim boyunca öğrendiğim an bıraktım hemen bu bebeğimde de gebe kalmadan 1 yıl önce kendi isteğimle bırakmıştım zaten tamamen.
Şimdi gelelim sigaranın bebeğe verdiği zararlara birebir kendim şahit oldum gördüm ve yaşadım annem 21 yıl önce doğum yaptı kardeşime ve normalde zaten çok sigara içerdi gebeliği boyuncada ne dediysem bıraktıramadım. Sonra kardeşim doğdu ve sürekli solunum sıkıntısı yaşadı sürekli morardı ardından daha 1 yaşında bile değilken bütün el tırnakları tek tek döküldü hemende çıkmadı yenileri daha sonra 2,5 yaşında mide kanaması geçirdi ölümden döndürdük ve liseye gidene kadar da sürekli ömrümüz hastanelerde geçti Allaha şükür şu an çok sağlıklı ama bu zamana getirene kadar ne badireler atlattık. Demem o ki sigara tabiki bebeğe zarar veriyor YAPMAYIN HİÇBİRŞEY KARNINIZDA TAŞIDIĞINIZ O KÜÇÜCÜK CANDAN YANİ BEBEĞİNİZDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL!!!