Yani seni korkutmak istemem ama yakın zamanda başıma gelen bi olayı anlatmak isterim sana gece sancım oldu bebegimi hissetmedim normalde özel takipliyim ama o sıra devlet hastanesine gittim neyse beni aldılar içeri çatı muayenesi yapıcaz siz soyunun ben geliyorum dedi doktor bende içeri girdim soyundum bekliyorum beni 20 dk cam açık bi şekilde beklettiler üstelik birden kapılar açıldı benim altım çıplakken acil ambulansla gelen başka bi gebeyi getirdiler bide ukala bi tavırla senin burda ne işin var falan dediler dedim dalgamı geçiyorsunuz 20 dk beni yarı çıplak bi şekilde bu soguk odada bekletiyorsunuz sonra dediler ki bu hasta acil kanaması var onu alıcaz siz yan tarafa geçin ve bekleyin kadın çığlık çığlığa benim yanımda müdahile ediyorlar çıkmak istiyorum bu sahneyi görmek istemiyorum diyorum beni çıkarmıyorlar ordan ilk gebeliğim ve aşırı korktum benide kan tutuyor kadının kanını görüncede fena oldum muayene olmadan çıktım hemen ordan bi daha devlete asla ve asla gitmem üstelik o kadına çok kötü davrandılar kadın çatala çıkamıyor doktor bağırıyor çık diyorum sana diye kötü bi muamele vardı devlet hastanesinde