Ebruatlas Merhaba hamile anneler 34 haftalık hamileyim doktor bebeğin karnı çok şiş büyük duruyor dedi karnı geniş bacakları kısa duruyor dedi ne demek oluyor bu başına gelen varmı baş çevresi büyük dedi ne demek bu
Minigiim-vebenn52 Ebruatlas genetik olabilir vücut yapısı kısa boylu tombul olabilir Haftasını da yakalayabilir doğuma kadar stres etmeyin
Ebruatlas Minigiim-vebenn52 ilk çocuğumun boyu uzun hiç bir sıkıntı olmadı bu çocuk da karnı çok şiş geniş dedi sıkıntı olur mu diyorum birşey demiyor diyet yap diyor
Minigiim-vebenn52 Ebruatlas sıkıntı olsa söylerdi bence doktor ama aklında kalacağına bide başka doktora görün istersen
Ebruatlas Minigiim-vebenn52 pazartesi başka doktora gideceğim bakalım ilk defa böyle bişi duydum çok hareketli bebek karnı gazlimi acaba ondan mı oluyor
Minigiim-vebenn52 Ebruatlas yok be gaz değildir bence bende ilk defa duydum karnı haftasına uyumlu mu ölçümde ? Yoksa ileri mi cıkıyo haftasına göre neye göre karnına geniş demis
Ebruatlas Minigiim-vebenn52 valla bende anlamadım 19 haftada renkli detaylı ultrason gittim hersey normal çıktı 34 haftada böyle bişi çıktı başıma anlamadım