Sadelim Haticeeklc arayabilme imkanıniz varsa arayın sorun nasıl almam gerekiyor diye o size doğru bilgiyi verecektir iyi geceler ☺️🌸
Halenralpak Benimde sol kasıgımda agri oluyodu doktor recete etti iyi hissedersen kullanmaya devam et dedi fitil olarak henuz denemedim
Naciyemutlu Haticeeklc eczacıdan ziyade doktorunuz nasıl dediyse öyle yapın. Evet reçeteye yazanı söylüyor eczacı… bana günde 3 kez fitil olarak almamı söyledi Ağızdan yan etkisi oluyormuş. Fitil de hiç yan etki yaşamadım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Fitil olarak kullanırsanız da iç çamaşırınızda beyaz ilaç görürsünüz tereddüt etmeyin gayet normal giden ilaç gidiyor zaten😇
Defnes-Mom Pamuk canımmm nasılsın, Hilal ben nick değiştirdim de seni gördüğüme sevindim. Sen ve bir arkadaş daha vardı serklaj üzerine sohbet etmiştik hep o arkadaşın nicki de she bişeydi sanırım tam hatırlamıyorum haber var mı ondan
Nur_Alp Ecem95 Aşırı unutkanlığım var almayı hep unuttum zaten erken doğum riskim fazla yok şu lanet salgını bende kaptım her yerim ağrıyordu ağrılarım geçtikten sonra bıraktım fazla ağrıdan bebek strese girip erken gelmesin diye vermişti doktor bir 10 gün kadar kullanabildim sonra hem unuttum hemde iyileşmiştim ondan pek dikkat etmedim
Defnes-Mom Haticeeklc 5 ay vajinal kullandım sonra serklaj olunca enfeksiyon olmamak adına ağızdan almaya devam ettim hala da kullanıyorum
Pamuk Defnes-Mom Seni hatirlayamadim🥹 Shebaby en son durumu ciddiydi 2. Dikiş atıldı 1 aydır girmiyor
Gulsh61 Haticeeklc fitil seklınde daha da etkili oluyor doktorum öyle söylemişti bende ıkıncı kutuma başladım hep vajinal kullanıyorm
diyetisyenMOm Haticeeklc bende ilk başlarda fitil olarak kullandım ilk iki gün çok uyku yaptı ve baş dönmesi yaptı sonra geçti . Artık bitmesine yakın son birkaç gün ağızdan aldım fitil olarak müsait olamadığım için yine aynı etki uyku ve hafif baş dönmesi . Yan etkileri iki türlü de bende aynı oldu . Kişiye göre farklılık yaratabilir.