XBirmelekannesiii Kızllar nasıl gidiyor benim heyecan stres uyku halsizlik bulantı hepsi gene bşladi sezeryan olucam az bir zamanım kaldı bence🩷🌼
Defne_A XBirmelekannesiii kendi isteğinle mi olacaksın bende 30+0 şuan cuma kontrolüm var heyecanlıyım hep
Baharayta XBirmelekannesiii selam, ben de 29. Haftadayım sezeryana nasıl karar verdiniz? Zorunlu mu? İsteğe bağlı mı?
Tatar59 XBirmelekannesiii mide yanmasından geceleri uyuyamıyorum ama heep uykum var. Mide bulantısı hafif bı şekilde başladı yine. Heyecan çok yok ikinci bu. Birinci gibi olmuyomus. Heyecandan çok bekleyiş ve sabırsızlık var. Yarın 31 haftamız bitiyor inşallah
XBirmelekannesiii Defne_A yok canım zorunlu sezeryan gün ne zaman verirler bilmiyorum bendede heyecan yok
Defne_A XBirmelekannesiii neden ki zorunlu sezeryan 38+0 da doğum yaparsan 29 şubat doğum günü oluyor 4 senede 1 doğum günü olacak :)))
XBirmelekannesiii Defne_A belimde platin olduğu için Boydan boya normal doğumda riskim çok yüksek o yüzden
Defne_A XBirmelekannesiii hem Rabbim şafi ismi ile şifa versin dua edeceğim:) guzel kardeşim heyecanın ne için yok mutlusun ama değil mi ?
XBirmelekannesiii Defne_A teşekkür ederim inşallah heyecanım var olmaz olurmu bir yandan stres korku heyecan sabırsızlık hepsi var😃
Defne_A XBirmelekannesiii he klavye tahmini o zaman yanlış yazmış bende bakıyorum kız 30 hafta yazan her postta yorum yapmış heyecanlı olduğu belli neden heyecanım yok yazdıki diyorum benimde bugün adet sancisina benzer sancilarim oluyor ya 4 kere falan oldu kısa sürdü ama nedir artık bimiyorum bacağıma atıyor birazda agriisi
XBirmelekannesiii Defne_A benimde sürekli oluyor ve karnım taş gibi oluyor yarın kontrolumuz var doktoruma. Sorcam inşallah
Defne_A XBirmelekannesiii hadi bakalim hayırlı haberler bekliyorum iyi geceler Allah rahatlık versin:))
XBirmelekannesiii Defne_A gittim canım magnezyum ve fitilverdi bebek sağlıklı iyi kilosu 1600 normal dedi fl 53mm