Mryy01 37 haftalıkken kontrole gidicem çok heyecanlıyım benim gibi 35 haftada olup sezeryan günü alan var mı doktor hangi tarihlere veriyor ortalama?
Elif6573 Mryy01 35 haftalığım Allah nasip ederse 24.01.2024 sabah sezeryana gireceğim Allahım sen yardım et
Cgdmustn Mryy01 evet 38 hafta ilk gebeliğimde 30 haftalık doğum yaptım bebeğin 2 gün yaşadı , bu yüzden bu da sezeryan olmak zorunda 38 de alacağı. Dedi
Aliefezeyno Almilamihra bende 30 haftaligim benimde sezeryan olacak bende haftaya gideceğim acaba ne zamana gün verirler 38 haftada alırlar belki Şubat sonu
Mryy01 Elif6573 Allah yardımcınız olsun aynıymışız benim doktorum en son gittiğim de 39 haftayı bekleriz demişti bana geç geldi tarih sizin ne güzel 38 haftaya denk geliyor
zehmva_ Mryy01 cuma gidicem bende 37+1im haftaya gün verir heralde içim çok değişik korku heyecan stres dış agrisi bel ağrısı kaygi endişe kafayı yedim
Mryy01 zehmva_ bende daha şimdiden gün verirse heyecanı var bir de gün verdikten sonra iyice stres basar
Cgdmustn Mryy01 hareketleri yavaşladığı için doktor iyi görmüyorum doğum yapmamız lazım dedi doğdu 2 gün yaşadı ölüm sebebini bilemediler bizde otopsi yaptırdık CMV tutulum çıktı
Betulatas Tinii_minii_mom çatı muayenesi yapılır dar ise sezeryan yapılıyor. Birde bende baya bı ödem toplamıştım doktor sezeryan doğum u uygun görmüştü
Tinii_minii_mom Betulatas çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor peki canım ben 33üm şu an 35te gidicem o zaman mı bakarlar