Mervepera Kızlar instagramda cinsiyet tahmini sayfalarına tahmin yaptırıp doğru bilenler oldu mu 🤣 ben 2 sayfaya baktırdım biri kız dedi biri erkek 🤣🤣🤣🤣
nurtug Mervepera ben de birçok kişiye ultrason görüntüsü attım birkaçı kız dedi sadece biri erkek dedi geçen doktor %90 kız dedi ama pozisyon kötü sonra tekrar görelim deynce bugün gittim ve erkek olduğunu öğrendim bu arada bugğn 16+6 net bi şekilde anca öğrenenildim
Esra_yldz Mervepera 13+5 deyim bugün doktorumuz kız dedi iki sayfaya yaptırdım ikisi de kız dedi 😍🥰ama ben ısrarla erkek hissediyorum 😂😁
MorKelebek54 Mervepera zaten ya kiz ya erkek dicekler 😂 eger tutarsa da attilar tutmus olur bence hic inanma onlara 🤷🏻♀️
Mervepera nurtug yaaa hayırlı olsun canım bizim dr 18 ocakta söylerim dedi bakalım gösterirse öğreneceğiz hayırlısıyla neden bilmiyorum asırı merak ediyorum bu sefer 🤣
Mervepera zeynonunannesiiii 🤷🏻♀️ onlar diyor ama sallamasyon gibi geldi tabi kimi dogru bakıyordur belki bilmiyorum biri kız biri erkek deyince bana asırı komiğime gitti 🤣
nurtug Esra_yldz 15+3 te kız dedi daha sonra 16 +5 erkek dedi doktorum pozisyon kötüydü ondan bi daha gittim
scucer para tuzağı tamamen doktorun anlayamadigıni onlar ne anliyormus ama o heyecanla merakla yaptirdim iste bir sayfaya yuzde yuz kiz dedi ogluşum geliyor neymis rahme sagdan dusmus soldan dusmus ona bakiyorlarmis 😅😅
Esra_yldz nurtug Bende yarın gidicem inşallah kendini gösterir bakalım bu doktor ne diyecek merakla bekliyorum ☺️