emel16 Kızlar selam, doğum yaptığınız andan itibaren bebek için hangi ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsunuz? Ya da hangisini kullanıyorsunuz? Kullanıp memnun kalanlardan da tavsiyelerini bekleriz.
KlncA emel16 E-Bebek te satılan baby me yenidoğan ıslak mendilini aldım , içeriğinde zararlı kimyasal yokmuş. Ama ilk iki üç ay sadece pamuk ve su ile temizliğini yapıcam inşallah
Ozgerella emel16 doğduğundan beri unibaby yenidoğanla sleepy yenidoğan’ı dönüşümlü kullanıyorum çok memnunum.Bir ara ebebek’in babyme yenidoğanını aldım ama berbat kokuyordu bir daha almadım
Ummuskaan preggie yok türkiyede ama bende onu kullanıyorum krem şampuan bez ıslak mendil hepsi zwitsal
ilkim673 Uni baby sarı paket olanından ve sleppy yenidogan ıslak mendılını stok yaptım ıkısıde saf su ve pamuktan ☺️
Mervedrn Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum. Baby and me bebek temizleme pamuğu aldım günlük olarak cam bir kavanoza saf su ile ıslatıp dolduracağım. İnanın hiç pişik derdi olmuyor
Krispiim16 emel16 yok canım diğer tüm ıslak mendillerle karşılaştırılmış ve en uygun bebekler için olan bunlar bebeğe zarar vermiyorlar