Öncelikle bir cok hikaye okuyarak, kendi kendimi korkutmuştum. Eşim gece ise gittiginde dogurursam falan diye. Ya Olur olmaz yerde suyum gelirse diye. Kizimi 4 yil once dogurdum ve 39+5 deydik. Artik dogsun diye merdiven inip ciktim, butun yardimci caylardan tukettim, her gece yürüyüş yaptik. Yok gelmedi😁 Bir gün carsi pazar ayni gun gezince, hareketlerini hissetmedim. Normalde hareketlendigi muzik sesine, tatliya, yada duşa tepki vermedi. Bir pazar Gece 12 de acile gittik ve 2 cm acilma var dedi ebeler. Doktoru aradilar kalsin sabaha kontrol edecem deyip o gece hastanede devamli tansiyon nst falan uyutmadilar 😁 neyse sabah doktor dedi ki artik günümüz doldu nasil olsa, normal icin ugrasalim olmazsa sezeryan dedi. Tamam tamam artik gelsinde nasil geliyorsa dedim heyecandan. Ve suni sanci vermeye basladilar az az, bu kısım komikti cunku basta aaa sanci boyleyse ben 10 tane dogururum dedim ama dozu yukselttikce zor oldu. Ebelerin dediklerini yapiyorsun, 5 saat falan sürmüş sanci ama zaten saatin farkinda olmuyorsun. Veee arada kontrole gelen bakiyo aciklik iyiyse doktoru cagiriyolar hop ondan sonrasi kolay artik, doktor ne derse o. Bi baktim üstümde ❤️ sonrada tabi bende dikis oldu 15 gun sonra o da geciyo… cok guzel anı olarak kalacak insallah