_Annemmm4 18+3 olduk kızlar daha çok bebeğe kilo aldıran yiyecekler yemek istiyorum neler yiyosunuz bebeğiniz kilo alsın diye??
Cerenbelis1 _Annemmm4 her sabah bol kaşarlı tost muz haşlanmış yumurta nesquikli süt ceviz fındık badem kabak çekirdeği balık tavuk et kurubaklagil
Minigiim-vebenn52 Cerenbelis1 kaşarı tostta yapmak etki ediyormu ben de bunaldım kaşarı normal yemekten ya eriyo diye tostta yapmıyodum vitamini kaybeder diye 🤣
xhbgns Minigiim-vebenn52 Jdldkd ay bunu hiç düşünmedim ben ama tazeden sıkıldıysanız eski kaşara geçin biraz 😂😂
Cerenbelis1 Minigiim-vebenn52 ahahah ben normal peynir ve kaşar yiyemiyorum ama tostun içinde yiyorum ve evet faydası oluyo 😊
Minigiim-vebenn52 xhbgns oda bi değişik ya tadı kötü içimin kaşarını yiyorum yumuşak hem 🤣 diğer sarı renk olanlar midemi kaldırıyo
xhbgns Minigiim-vebenn52 Jdldjd ben de tam tersi yumuşak yiyince içim almıyo gjldkf kaşarlı yumurta yapabilirsin mesela sabahları alternatif yumurtayı almadan böyle 1 dk önce üstüne koysan tam erimez hem