Songul2610 Mrh arkadaslar benim adetime 5gün var ama gebelik gbi bi belirtim yok sadece bel agrım var . Sizin durumlar nasil belirti varmi ne gbi belirtileriniz var
Muzaffer Songul2610 Bu günü sayarsak 4 gün var bakalım . Bana göre ben her ay hamile olduğum için artık evde zaptedediyprlar yoksa hastaneye gideceğim 😂 doktorum bile bekle dedi o derece 😂 hayırlısı allahtan . Bende durumlar biraz karışık olduğu için beklemedeyim . Ama bu ay hamile kalımışsak arka arkaya doğacaklar baksana herkesin günleri yakın 🥰
Bernaderen Songul2610 benimde adetime 4 gün kaldı bendede bel ağrısı var bazende gaz sancısı gibi ağrı oluyo rahatsızlık duyuyorum o derece baskada bisey yok bunu yasayıncada ilk hamileliğim geliyo aklıma ilk hamileliğimdede ben bitek cok siddetli gaz sancısı yasadım kasılır kalırdım o derece bi ağrı oluyodu bazende kasık ağrım oluyodu o ay hamile olduğumu öğrenmistim simdi gecen ayda öyle cok oldu kasılmalar ağrılar birden bire kasıkta batmalar cok ümitlendim adet oldum bu ayda ne ümitliyim ne değilim ikisi arasjnda kaldım🙄
Seda5892 Songul2610 bana da 10 gün var kasık ağrım var sadece 🤔 Bi de canım yemlik (yemlik otu) istiyor ahahah 🤣 ama bu ay Yok diye hissediyorum
Mommerve Songul2610 benim de 5 günüm var belirtilerim de var ama Allah büyüktür nasip bekliyorum bakalım
Songul2610 Mlke ay hc sorma canim benim 1hfta önce ck agriyodu bi kacgn snra gecti dün geceden tekrar bsladi ve sirt üstü yatamiorm ck agriyo . Ins hepimizin bebisi vardir
Mommerve Songul2610 sık idrara çıkıyorum özellikle gece ve akşam koku hassasiyetim var dün kasık ağrım çok fazlaydı midem ekşiyo ara ara pazar günü kan vericem bakalım artık ☺️
Turgutbebek Songul2610 Merhaba ben hamile olduğum ay aynı adet belirtilerinin daha ağırlarını yasamaistim. Yanı mesela göğüslerim adetten önce ağrırdı ama bu sefer çok daha fazla hassas ve ağrıyordu . Kasiklarim ağrıyordu hatta akşam yattım kasik agrım başladı tuh adet oluyorum kesin bu gece dedim kalkıp ped takmıştım sabah adet olmamıştım ama sonra öğrenmiştim hamile oldugumu
Mlke Songul2610 inşallah canım ya bizim de bebislerimiz vardir ❤ 16 ay oldu evleneli insanların çocuk konusunu açmasından biktim artik
Songul2610 Mrvgns kac gnün geçti canım . Belirtin varmı . Belki gec döllenmedir bikac gn dha bekle olmazsan kan testi yap
Mrvgns Songul2610 5 gün geçti ama her zaman 1 hafta önce gelirdi adetim hala YÖK bakalım test olumsuz olunca kan testinden de korkuyorum
Mlke Muzaffer benimde bugünü sayarsak 6 gün var canım Merak ediyorum eşime supriz yapmak istiyorum hiç konuyu açmıyorum var mı yok mu diye bugün internetten sipariş ettiğim gebelik testlerim gelecek yapacam dayanamayacağım 😂😂😂
Songul2610 Muzaffer benimde bugnü sayarsak 4gn var her ay hamileymsm gbi belirti yasiyorum. 😍😍Bu ayda folidays kullaniyorum ama umudm da yk sdece bel agrim var bskda bsy yk
Songul2610 Bernaderen hepimiz ayniyiz 4gnümym kaldi benimde ilk hamilelgmde bel agrim ck vardi ama blemiorm kndimi hamilelge heveslendrsem adet olsm ck üzülrm bkalm hakkimzda hayrlsi cnim
Bernaderen Mommerve ay benimde o gecen haftadan bu salıya kadar sürdü birden midem bulanıyodu hemen burnuma bi koku geliyodu cok kötü olmustum hatta esim sen kesin hamilesin dedi bende ümitlenmesin diye ne alakası var falan filan dedim 😂
Songul2610 Mommerve hayrlsi cnim ins bebisin vardir dger bekleyenlr ve bnimde vardr snin belrtlr o yönde ins gzel hbr alrsn
Songul2610 Mlke amin canim ins benm ocak 2.yilim olack ilk bebegimi erken dogumda kaybettm 5ay oldu kaybedeli tekrar istiyorz . Üstelik 2.aydan snra sormaya basladi cevrem tekrar cocuk yokmu diye ck üzülüorm ck istiyorm tekrar anne olmyi kucagima almyi
Nutellaa08 Adete 4 gün şakla kahverengi leke gelmeye başladı peçeteye 😢 2 gündür ped var hiç leke olmadı . Sadece peçeteye çoook açık kahverengi leke geliyor . Bakalım 2 gün kaldı adetime 😞inşallah bu defa hayal kırıklığı yaşamam
Mommerve Mlke bende ilk gebeliğimde yapmıştım ama nasip olmadı bunda sürpriz yapmıcam pat diye söylücem gerçi gün sayıyo oda bakalım artık 😂😂😂
Muzaffer Mlke bende bir görümce var allah razı olsun 😂 eşim Kayın validem hep üzülüyorum diye (ikizlerimi kaybettim 9. Haftada) doktoru bile ayarlamışlar günü geçmeden gelmesin diye 😂 gürümden eşimin yanında çalışıyor . Ve sağolsun onun sayesinde testlerim geliyor . İkinci çizgiyi gördüm ama kürtaj olalı 50 gün olduğu için bekle deri doktor bekliyorum 😂 alıştım artık ümitlenip ümitlenip sil baştan yapmaya . Allah büyük en doğru zamanda hepimizin olacak . Benim 14 yaşını doldurmuş liseye giden oğlum var onun için çok istiyorum . Allah onun hatrı için verecek biliyorum 🙏
Muzaffer Mommerve geçen hamileliğim de süpriz yaptım ama dediğin gibi bunda günümü biliyor sürekli soruyor nasıl son durum falan diye 😂 adamları uzman yaptık maşallah 🧿