Hilalozkan_94 29+5 deyiz kızlar son iki üç gündür karnım belim inanılmaz ağrıyor ara ara kasılmalar yasıyorum bebek de kasılıyo hareketlerini net hissediyorum ama korkuyorum🥺bu durumu yaşayan var mı
Ecemnm Hilalozkan_94 bennnn 29 oldum nerdeyse dört gündür sizin dediklerinizi yaşıyor hafif belim ağrıyor sertleşmelerim var korkuyorum yarın randevum
birnurunuzz Hilalozkan_94 benimde 30. Haftamda kasılmalarim başladı bel ağrım başladı korkma bu süreç doğuma kadar böyle gidecek artık dayanicaz ama eger şiddetliyse hemen doktora git acile 😻💕 bende ilk olunca cok korkup acile gitmiştim
Tazee_anneeli Hilalozkan_94 benimde 30. Haftalarımda sizin gibi şikayetlerim vardı hatta karnımda çok sertlik hissediyordum kasılma sandım acile bile gittim kasılma vs. Bişey çıkmamıştı. Daha sonrasında azda olsa yavaşladı sancılarım ama aklınızda kalmasın diye bi kontrole gidebilirsiniz🌸
Hilalozkan_94 İnanılmaz bi korku yasıyorum kendimden cok ilk gebelik olmasından dolayı teşekkür ederim🥺 kasılmalar cok olmaya basladı yarın doktorumu muhakkak arayacağım 🥺