Öncelikle arkadaslar ben özellikle 1 ocaga sezeryan günü almıştım ama 22 aralık gece sancım oldu bel agrısı vs ama dayanılcak tarzda ve düzensizdi yalancı sancıdr dedim yürüyünce geçiyordu herşeyim hazırdı neyse ben ne olur ne olmaz diye duşumu aldm doktora mesaj attım agrım var 1 saate gelcem diye annem geleyim senle dedi yok dedim o kadr agrım yok bi serum takarlar dönerim dedim eşim izin zor acil durum olursa çağır dedi kayınpederimle gittim hastaneye doktor dogumhanedeki nst ye gönderdi. Nst ye uzanınca agrım gecti hemşireye dedim valla uzanana kadar agrım vardı şimdi yok. Nst de cıkmazsa doktor uyduruyom sancak felan güldü oda.en son bide sola dön dediginde agrım oldu nst resmini doktora attı sonra bana ameliyat önlüğü getirdi yanında biri var mı yatışını yaptırsın acil sezeryana alıncan dedi dedim sen bu nst den anlıyor musun dediki baksana sancılara ne kadar yüksek sen nasıl durdun böyle felan. Neyse dedim eşim yarım saat sürmez gelir bekleyelim olmaz dedi acilsin sen hemen kıyafetlerini cıkar kimliği ver vs. Eşimi aradım acil gel sezeryana alıyorlar valiz hazır annemi kızımı valizi al gel dedim. Annemi aradım kızımı hazırla eşim gelcek alcak sizi ben sezeryana giriyom dedim sonra fotografcıyı arayıp yetiş dedim😁 bublarla konusurken bi taraftanda form doldurup imza attım kimse gelmeden sezeryana aldılar beni genel anesteziydi uyandım ki bitmiş ilk 20 dk cok agrım oldu sonra agrıkesici vs vurdular geçti. İlk sezeryanıma göre karnım cok acıdı ve sancılandım 2. Daha zor gecti dedim doktorda karın kasların gevşemişti acmışken onları onardım göbeğine kadar o agrı yaptı sana ama göbekte kalmıcak onardıgım için dedi. Hayaller 1 ocaktı ama 37 haftalık 22 aralıkta dogdu tabi sağlıklı olsunda varsın erken olmuş olsun. 2890 gram dogdu miniğim