Rose21 Arkadaşlar 37+6 haftalığım. Şu an kuafördeyim. Özel bölgem pek çıkmamış ayıptır demesi. Tek tük var. Ağda yaptırıyor musunuz veya yaptırmalı mıyım sizce karar veremedim. Normalde dayanıyorum da doğumu tetikler mi? Acil yardım. Daha evvel lazer yapıyordum o nedenle az çıkmış. Gerek var mı ki?
Denisss Rose21 valla burda agdaya gitti diye suyu gelenide okudum yaptiriyorum skntı yok diyenide benim arkadasim 38 haftada yaptirmisti bisey olmadi size kalmis bisey diyeblrim sadece
Fbd Rose21 ay bende yeni yaptırdım dün 36 haftalığım bakalım bişey olmadı şimdilik bende senin gibiyim çok yok ama kendim hiç müdahale edemiyorum karnımdan diye gittim
Rose21 Denisss Emis bacaklarıma yaptırdım çok acıdı ki normalde dayanıklıydım. Vazgeçtim yaptırmadım kasarım diye. Zaten aşırı bir tüylenme yok. Cesaret edemedim.
Emis Canım daha çnceden de ağda postu açmışlardı. Yanlış yönlendirmim ama kimsenin bir problemi olmamıştı. Ama canın çok acırsa kendini kasarsan bebekde kasılırmış. Bende38 haftalık hamileyim bende bu hafta sonu yapmayı planlıyorum ☺️