rabiaulu Güvenilir mi ,kalitesi nasıl ,kaç güne geliyor siparişiniz hastane çıkışı sipariş ettim 6 gün oldu hala ses seda yok tedirgin oldum ister istemez 🥺
karaguzelirem_ Ben sipariş verdim canım sipariş oluşturulurken zaten 7-10 iş günü içinde teslim olur diye söylüyor en azından ben sorduğumda öyle demişlerdi ve 12.gün kargoya vermişlerdi ellerinde diğer başka siparişler olduğundan sırayla gönderim yapıyorlarmış. Ben kalitesini çok beğendim henüz yıkamadım umarım renginde solma vs olmaz gerçi kargonun içerisinden nasıl yıkamamız gerektiğine dair bilgilendirme kartı çıkmıştı ona bakıp yıkamayı düşünüyorum.. endişelenmeyin güvenilir bir sayfadır..
rabiaulu karaguzelirem_ ay Allah razı olsun içim rahatladı banada 10 gün içinde hazırlanir demişlerdi fakat taslak atarız diyip 1 haftadır atmayinca endiselenmistim açıkçası
karaguzelirem_ rabiaulu taslağı baskıya almadan önce atıyorlar belki o yüzden atmamışlardır canım bana ya 8. Yada 9.gün felan attılar taslağı 12.günde de ptt kargo ile gönderim yaptılar..