Zeybal34 lütfen aklına olumsuzlukları getirme.. beyin ne düşünürse vücut onu verir bize… oh ne güzel iki transfer.. desek ki bebişler 4. Gün tutundu ay daha beş gün olmuş.. en son güne kadar lütfen bekle. Bu arada ben 8. Gün lekelenme yaşadım yine yapmadım test sonra 11. Gün yine yaşayınca doktor dedi ver yoksa son güne kadar bekleyecektim. O süre zarfında inancın olsun bi kez bile düşünmedim olmadı mı acaba diye.. çünkü benim o bebeğe inancim tamdı tabiki Allah bilir dualarımı ettim o ayrı ama olumsuz bişe düşünme ki herşey güzel geçsin. Evet istisnalar var erken çıkan falan ama doktorların da bi bildiği var ki o süreyi bize veriyorlar. Kendini meşgul edecek bşrşeyler yap anladığım kadarıyla hep evdesin. Leke gelene kadar her gün yürüdüm aşırı iyi gelmişti zihnimi rahatlatmama.. resim yapmıştım dans etmiştim meditasyon yapmıştım gibi gibi.. İnşallah sizin zamanınız şimdidir bebişlerine kavuşma yılın bu yıldır. Görüyorum sürekli postlarda hep dua ediyorum 🤲🏻 habersiz edilen duâydı ama artık haberin var🌸