Ssa Tgt bizde 28+2 yiz zaman cok çabuk geçiyor aksine banada bırak yavaş geçsin hamilelik mukkemmel bir duygu bana göre insanin hayatinda kac sefer geliyor ki boyle bise
EbruUurluGkta Tgt Bugün 38 olduk 🤦♀️ Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ama gerçekten çok zor bi süreç benim için öyle geçti en azından ona dikkat bunu ye şunu iç sonda olmamıza rağmen geçmiyoo 🤭
Merveayhan Geciyo kuzum hemde nasıl geçiyor anlamiyosun bile biz 23+4 olduk 16 haftamiz kaldı çok şükür en keyifli zamanlardayiz artık 😊
celileturk Merveayhan 30a gelince de en keyifli diyemiceksin artık yatamayacak dört beş ağrın olacak mide yanmaların birde kusmaların olacak ay allahım yardımcımız olsun
Minigimgeliyor Ben 28. Haftadayım ay çok uzun geldi bana zaman geçmiyor😂 ilk üç ayı doldurayım cinsiyeti öğreneyim 20lere geleyim derken şimdi yeni hedef 30lar😂 allahım hepimizi sorunsuz bi şekilde bebeklerimize kavuştursun😊
Slv Minigimgeliyor canım benim içinde 25 ten sonra hiç geçmedi sanki 36. Haftadayiz 2_3 gündür çok sıkılıyorum artık gelsenmi oğlum diyorum tabii zamaninsa diyorum sonrada😁
Mutlulukgeldi Tgt evet ya hic geçmiyor sürekli sayiyorum 15 haftalık oldu çok şükür inşallah kucağıma alacağım günlerde gelir 😊😄
aslhnyz Tgt 4-5 haftalık hamile olduğum günleri hatırlıyorum nasıl geçecek o bu diyordum 33+2 oldum şimdi geri dönüp baktığımda nasıl geçmiş onca hafta hayret ediyorum 😳
celileturk Tgt hahaha benden bir tane daha artık 33 olmak üzereyim. Heleki mide bulantılı bir gebelikse o hiç geçmiyor ben gün bitsin diye hep uyudum desem yeridir çünkü çok ağır geçti şükür az kaldı