Wera adssda acilde bi parol taktır iyi geliyor bi nebze adım atacak halim yoktu heryerim sızlıo dün taktırdım bi gözüm açıldı bıgün yine inliom yarın belki yine giderim heryerim batıo iyileşemiyorum
Yagmurguzel01 adssda Canım bende hasta olmuştum doktoruna git o hamileler için uygun olan ilaçları ve vitaminleri veriyor onları kullan sakın evde kendi başına ilaç içme doktora git o verir sana ilaç
adssda _Tazeanne hayır vermedi ancak adğm atavak halim yok acile gitsem serum sağlatsam yada ağrı kesici hap yutsam sorun olur mu ?
Gizemleyim adssda parol dışında hiçbir şey burun spreyi dahi vermiyorlar.. parola da mecbur kalırsan kullan diyorlar malesef 3 hafta çektim bende, çok geçmiş olsun size
_Tazeanne adssda yani parol dışında hap kullanmayın doktor da vermiyor ama serum isterseniz belki bağlarlar
MrsBalkay Arkadaşlar şimdi acilden geliyorum 37 haftalık hamileyim ben de çok fena grip oldum, hiçbir ilaç vs yazmadı tedavi uygulamadı. Açtırdığı kaydımı geri sildirdi size o kadar söyleyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah