Yagmur1991 Annem ben eşim bebek odasi almaya gittik annem beşiği kendisi aldı sonra bebegin ihtiyaçlarını aldik banyo kuvvetini falan aldik kovasıyla masrafasini almadık eşim evde var ne gerek var almaya dedi.annem bunu dert etmiş evde babamlara anlatiyo eşime sürat asiyo benim dediğim niye olmamış diye halbuki basit konular sonrada alincak şeyler yani annemin gözünde hep benim dediğim olmalı eşim bisey desin vay sana nasıl böyle der diye hemen suratı degisiyo çok takıyo herseyi
GamzeCan Yagmur1991 bu kadar müdahale etmemeli canım , belki eşinin durumu o an aldıkları kadar. Kaç yaşında kadın annenin düşünmesi gerekiyoor
Ssa Yagmur1991 sen ondan sikayetcisin bende annem damadina laf soyletmiyor diye her konuda damadi haklı haksiz olduğunu bilsede savunur sus benim ogluma laf yok der 🤷♀️🤷♀️
Ebrulikiz Yagmur1991 düğün alışverişi olsun bebek alışverişi olsun asla ailelerimiz yanımızda olmadı çünkü istemedik eşimle ikimizin karar verip alması iyi oluyor kimse bir şey diyemiyor fikir söylemiyor mükemmel bir olay 😂
_Abdullayeva5_ Yagmur1991 immm şoyle ki canım ben Azərbaycanliyim evimiz 2 katlı kışın 1 hafta bir temizliyorum bütün evi ama yaz da 3,4 gündə bir bütün evi temizliyorum 1 ci kati sık sık yapiyorum çünki misafir falan gelip gidiyo ayıp pis olmasın 😂
Yagmur1991 GamzeCan herşeyi çok takıyor kafaya.esim annemlerde giderken iki küçük valizi aldı benim sırt çantam ilaç poşetin kaldi onları alıp inersin sende dedi.annem hemen ordan sırt çantanı ilaç modelinide alsaydı sana niye taşıtiyor diyo suratını asiyo
GamzeCan Yagmur1991 belki hamilesin sana kıyamıyor dicem ama o zamanda eşin o kadarını almış geri kalanını kendi alsaymış surat asacağına 🤷🏻♀️
Yagmur1991 GamzeCan yok aldı kıyamıyor bana ama iste bu durumda hep beni şifrede sokuyor herşeye takilmasi buyutmesi
GamzeCan Yagmur1991 aynen canım seni düşünürken aslında seni arada bırakıyor. Konus istersen eşinde bu duruma takılıp sorun olmadan