Nagihaneskikilic Kızlaarr kaç haftalıksınız belirtileriniz var mı? Ben sata göre 5 doktora göre 4 haftalık hamişlerden
M1213 6 hafta 6 gunluk hamileyim, benim ilk 5 hafta hic belirtilerim yoktu cok iyiydi ama 6. Haftadan itibaren her sabah kusmaya basladim yemek yiyemiyorum midem bulaniyor kayinvalidemle yasiyorum evin heryeri kokuyor odama dahi girmek istemiyorum esimden bile koku geliyor 🤰🏻 Ama gecici insallah hepside gecicek cocugumuzu kucagimiza saglikli bir sekilde alicaz🙏
Mucizem00 M1213 canım sabah kusmaları bende de başladı bende 6+4 üm afedersiniz sabah boş mide ile sarı turuncu renk arası bir sıvı kusuyorum sizindir aynı mı 😑 ve biraz sürüyor Bu durum sonra ellerim falan titriyor
M1213 Mucizem00 sabahlari ac karina hep kusuyorum bende evet sarimsi boyle ama turuncu degil, Sonradan titremiyorum ama
meva_ Kızlar bişey sorucam ben de 6 haftalıgım ama iştahsızlık basladı böle canım ne tatlı istiyor ne tuzlu tavuk ve etten tiksindim yiyemiyorum sadece akşam yemklerinde azıcık fazla yesem çıkarmak istiyorum o kadar sizde bu tarz bişey var mı ?