HMH Hipp organic combiotic Golden goat keçi sütü mama Sma comfort veya sma laktozsuz Kızlar hangisini önerirsiniz tecrübelerinizi ve nedenlerini paylaşırsanız sevinirim teşekkür ediyorum ☺️
_Daydreamer_89 HMH hipp kullandık ikizler kustu ve kilo artışı pek olmuyordu Golden goat kullanıyoruz memnunuz gaz kabızlık gibi sorunlar yapmadı
Hirali HMH hipp kullandim birde sma deneyeyim dedim oglum smayi zor kabul etti hemde cok gaz yapti hippte hic boyle olmamisti kutu bitince geri hippe döneceğim
Ucarbabyy HMH golden goat ilk altı ay kullandım biraz bebeklerin bağırsaklarını yoruyor benim bebeğiminde yordu ama güzeldi sonra aptamil kullandım hala kullanıyorum memnunum
prensesannesi_2227 HMH doğumdan sonra aptamıl verıldı bzde onla devam etmstık 12 aylıgq kdr sonra kndi bıraktı kızım. Gazlı bebektı tabı metsıl kullnmştık
Ucarbabyy HMH kabız falan değil kaka rengi bir tık daha koyu içinde demir daha fazla olduğu için sürekli karnı ağrıyordu ben normal sanıyordum ta ki bir yakınım doktor o kakasını görünce anladı karnı ağrıyor dedi başka mamaya geçtim gerçekten karın ağrısı bitti
Mervepera HMH sma kızıma yaramamıstı gaz falan golden goat kullandık hep suanda devam 21 aylık hala ondan kullanıyorum