genc2kizannesi semakayaa hiç ama hiç oynamiyorsa acile git baktır ama çok az bile oynama oluyorsa endişe etme bazen yapıyorlar öyle
umrumdadegil semakayaa hiç mi oynamadı 2 gündür yoksa hafif bile olsa kıpırtı var mı hiç hareket yoksa bekleme hastaneye git çünkü hiç normal değil o haftada 2 gündür oynamaması günde 10 defa en az hareket hissetmen lazım
tugcesakzci semakayaa bulunduğunuz hafta içerisinde günde minimum 10 kez hareket etmeli bence hastaneye gidin. Doktorum bana 27. Haftadan beri hareket saydırıyor
AlparslanYusuf Korkma ben 2 hafta önce detaylı bi temizliğe girmiştim tam da 28 haftaliktım yeme içme düzenim bozulmuştu işten dolayı 3.gun tekmelemeye başladı şu an maşallah çok hareketli ama içinde böyle farklı şüpheler varsa yine de bir acile gidebilirsin
Mehakil Ben de ilk hamileliğimde hissetmemiştim sizin gibi çalıştığım için hastaneye de gidemedim çok korkmuştum sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik rahatladım.
Minigiim-vebenn52 Hareket ettirmeye çalışın etmezse gidin hastaneye hemen normal demelere bakmayın yorulsanız bile günde iki kere hareket etmesi lazım hiç hareketsiz olmaması lazım
Neslihankrhmt semakayaa bence bir görün derim olumsuz şeyler söylemek istemiyorum için rahat olsun diye 🥰git bir görün
bitanemiz24 semakayaa merak ettim gittiniz mi hastaneye sakin bir bebekse uyyordur bazen anneye temas etmek istemezlermiş
semakayaa bitanemiz24 herkese merhaba tekrardan gittim gece hastaneye yatış verdiler yakin takipe aldılar 😬 bebekte bende iyiyiz çok şükür
semakayaa bitanemiz24 tedbir amacli 1 gece kontrol edelim dedi seninde icin rahat olsun dedi doktor bende kabul ettim gece haraketlndi normale döndü cok şükür 😌
EmineKenan81 semakayaa hareketsiz olduğu durumlarda tatlı veya çikolata tükettiğin gibi tepkisini görürsün korkutma kendini geçmiş olsun 🤗