umrumdadegil krcozlem58 28. Haftada yıkadım ben biraz erken yaptım ama iyiki yapmışım şuan yapabilecek durumda değilim 😅
mervemurat16 krcozlem58 29.cu haftamda yaptım iyiki yapmışım şuan 35 haftalığım ev işi yapmaya bile zorlanıyorum
Mervesrsy krcozlem58 henüz yıkamadım 33 gibi yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum hastane çantası da iki dakika zaten hemen hazırlanılır inşallah o zamana kadar da eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum geç mi erken mi bilemedim bende
umrumdadegil krcozlem58 30. Haftada hazırladım iyiki yapmışım diyorum ikisinide sancılarım erken başladı çünkü
1yenianne11 krcozlem58 bende pazartesi günü 33 haftalık oluyorum normalde bu hafta yıkayıp bitireyim dedim ama yengem Mevlüt yapacakmış dedim o zaman doktordan sonra yaparım cumartesi günü 33+6 oluyorum 😂
askileannesi3 krcozlem58 33-35 arası tamamladım. İyi ki o zaman yapmışım şimdi 38+2 yim yapabilecek gücüm kalmadı 🥲 ama ilk hamileliğimde 38 haftalıkken yapmıştım kızında 39+5te dünyaya gelmişti🥰
minik_kurabiyeee krcozlem58 28 29 gibi yıkadım 30da hastane çantasını hazırlamaya başladım şimdi 31+4 olcam bugün bitti 1 2 parça bir şey koycam iyikide erken yapmışım gün geçtikçe kötü oluyorum artık
esrakayaanit Ayy 27+5im ben de 32-33ncü haftalarda yaparım diyordum, çok mu geç kalırım o zamana kadar 🥲
yarencaliskan krcozlem58 en geç 30 da başla derim ağırlaştıkça gözünde büyüyor 34 e kadar çantanı hazırla çünkü bazı bebişler aceleci oluyor