Hulyada01 hiç birşey yaptırma canım me iğne nede kürtaj sağlıksızsa gider kendi. Kontrole gittğimde sağlıksız dediğinde benimde hiç birşeyim yoktu tam tersine çok iyiydim doktor birşey de demeyince iki gün sonra ağrı kanama gelince şok yaşadım acaba ağır iş yaptım ondan mı diye kendimi suçladım halbuki aslında doktor görmüş. Bende müdahale ettirme ben sadece gördüyse öyle düşük oluyo zaten malesef daha sonra üzülme diye açıklık getirmek istedim. Hayırlısı olsun sağlıksızsa gidecektir yinede yarın bir doktora daha görün ama müdahaleye gerek yok vucudun onu çok güzel kendisi ayarlar. Doktorun bence bir an önce hani gitsin yeniden denersin diye demiştir boşuna sağlıksız keseyi taşıma diye kötülüğünden değil aslında ama bir anne için böyle birşey kabul etmek kolay değil. O yüzden kendi giderse gitsin. 🥺
He bide zaten kürtaj için daha çok küçük çok kolay bir şekilde düşük oluyor o haftada. Yani normal adet gibi geliyor sadece daha sancılı ve daha çok parçalı ama herkesin aşırı sancılı olmuyormuş kimisi ilk parça çıkana kadar diyor ben üç gün çektim. Ama kesinlikle kürtajlık hafta değil. Kürtajdan sonra dikkat de etmen gerekiyor.