Bi uzun gecelik, sabahlık, yelek 3 çift çorap, 3 adet kilot, 4 adet atlet ( hastaneler çok sıcak oluyo terledikçe değiştirmek için) yüz havlusu 3 adet sırtıme göğüsüme koymak için, 2 adet emzirme südyeni, 1 adet normal südyen, 1 çekim için beyaz pijama takımı, 1 alt pijama yedek, 1 alt üst pijama takımı, terlik, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs pompası, bebek için altını silmeye pamuk, pişik kremi, bebek şampuanı, tarak, diş fırçası, diş macunu, yenidoğan için 1 tane biberon, emzik, bebek için ilk etapta hemşireler giydirmesi için takım, 4 adet ekstra takım ( kış bebeği olacağı için ben alt ğst takım içine uzun kollu badi ve içine alt pijama ekledim) bebek çorabı 3 tane, 2 tane eldiven, 1 müslin bebek örtüsü, 1 tomurcuk battaniye, 1 pazen battaniye, 1 numara bebek bezi (palketin yarısını koydum), yeni doğan ıslak mendil, nescafe ( sezeryan olursam ağrılar için öneriyolarmış o yüzden koyuyorum), normal kendim için ıslak mendil, hediyelikler( çikolata, kapı süsü, magnet) aklıma gelenler bunlar 😂 unuttuğum varsa hatırlatın hanımlar. Ped i unutmuşum mesela