Evhamlikurabiyeanne Kızlar oksapar iğne kullanıyorum bunu kullanırken k vitamini iceren(kani pıhtılastırdığı icin) ve kanı cok sulandıran yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyormuş bu doğru mu ? Siz neler yiyorsunuz
Yeni1gebelikkk Evhamlikurabiyeanne nar da kan sulandırıyor diye yiyorum ama iğne de kullanıyorum,öyle bir şeye dikkat etmemiz gerektiğini bilmiyorum açıkçası
Evhamlikurabiyeanne Yeni1gebelikkk kizima hamileyken her seye o kadar dikkat ettim ki ne duydumsa dikkat ettim gramaj ölcüyordum peynir fazla olmasin mandalina fazla yemeyeyim yogurt su kadar olsun falan bunda biraz olsun rahat olabilmek istiyorum o yüzden sordum
Evhamlikurabiyeanne Yazmelegi_ ben fazla evhamliyim bulantima iyi geliyor diye ayva yiyordum bir duydum ayvada c vitamini var ya o cok sulandirirsa kanamam olursa diye evham yaptim cok sacma biliyorum
Meryyyyyyy Evhamlikurabiyeanne canım o şekilde hayat mı geçer nasıl yapabiliyorsun şaşırdım bende kan sulandırıcı kullanıyorum hiç o tarz şeylere dikkat etmiyorum hiçte duymadım o kadardan bişey olacağını sanmıyorum ama tabi bu benim fikrim
Yazmelegi_ Evhamlikurabiyeanne ister istemez korku oluyor evham oluyor herseyi düşünüyoruz bebek için anlıyorum seni🌸