ponck-123 Kızlar bayat hamsi nasıl anlaşılır ya eşim getirdi hala pişirmedim ama bir iki tanesinin gözü kırmızıydı attım onları diğerlerinin derisi soyuluyor gibi onlar bayat mıdır
Elfffaras Hamsiz ponck-123 hamsinin içi kanlı,kırmızızı pembe gibiyse taze.Donuk böyle bembeyazsa bayat,bide arkadaşın dediği gibi yoğun balık kokarsa evin içinden kokusu bi iki güne anca giderse bayat
Kediannesi1 ponck-123 koklayın kokusundan anlaşılır Bayat hamsi yosun kokar bir de gözleri hala parlaksa karınları patlamamışsa taze
Musemma06 Temizlerken ayrılıyorsa bide tüm evi pişirmeden balık kokusu sardıysa büyük ihtimalle bayat
ponck-123 Elfffaras donuk gibi bu eşim de ısrarla taze diyor ama ben hamileyim yemeyeceğim ya kendi yesin 😅
ilaycete213 @ponck-123 canim balık asıl kokmuyorsa bayatir kaynanam getirdi yaptı normal bildiğimiz balit kokusu olur taze taze buram buram gelir ama onun ki kokmuyordu asla ve bayat çıktı sende yeme hamilesin birde
ponck-123 ilaycete213 evet gerçekten geçen hafta getirdiği kokuyordu bunda öyle aman aman bir koku yoktu