Seydoss Kızlar 32. Haftaya giriyorum dünden beri biraz böyle hafif akıntı sızıntı gibi su geliyor napmam gerekiyor sizce doktor kontrolüm ayın 22 sinde bekleyeyimmi yoksa acile gitsemmi dünden itibaren çok az ama
Seydoss umena akintim normalde de oluyor o renkli oluyor ama bu sanki ıslanmış gibi iç çamaşırım tam anlam veremedim cismi sumu
Ckdsakgl Eczanede bunun içinözel pedler var eğer bebeğin suyun ise denk değiştiriyo anlıyosunz acılede gtseniz doktor kağıt gıbı bişeyle kontrol ediyo soyluyo zaten
Seydoss Ckdsakgl nasıl oluyor o tam anlamadım ben açıklarmısınız biraz daha sabah kalkınca gün içindemi koymamız gerekiyor yoksa hemenmi
Seydoss Kbra011 idrar yapmadan önce oldu canım neyse kafamda soru işareti kalmasın diye kadın doğum acile gidiyorum umarım insaflı birine denk gelirim de iyi bakar
MerveLtf Seydoss Seydoss merhaba sızıntı mıymış ? Acile gittiğinizde doktor ne yaptı. Bende 37+1 haftalığım bu sabah aynı şey yatarken başıma geldi. Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim
Seydoss MerveLtf kusura bakma canım geç gördüm acile gitmiştim akıntıymis benimki ama haftam daha erkendi zaten su için ama senin şu olabilir belki doktora gittinmi