Flora34 Merhaba hanımlar. Çok üzgünüm ve düşünceliyim. Geçen gün ultrasona girdiğimde doktor kalçası biraz kısa gibi bişeyler söyledi ve dörtlü test istedi. İkili üçlü testleri yaptırmadığımı söylediğim halde yinede dörtlüyü istedi. Sizce down sendromundan şüphelenmiş olabilir mi. İki hafta sonra çıkıcak sonuç. Ama beklemek kahredici birşey. Nolur bir fikir verin böyle bir durumla karşılaşıp normal bebek dünyaya getiren varmı. Beni yanlış anlamayın ne olursa oldun aldırmayı aklımdan bile geçirmem canım evladım o benim.
sonsuzmasalim Flora34 canım doktorların yanılma payı olabiliyor. tanıdığım biri hatta test yaptırdı orda bile down sendromlu dediler ama sağlıklı dünyaya geldi bebeği. Allahım korktuğuna uğratmasın inşallah ve sana sabır versin
EsenBursa Herseyi Allah bilir ama testlerde de yanilma payi cok oluyor diye duydum. Bende hic birininyaptirmadim 4 boyutlu yaptirdim tek o da sirf yuz hatlarini falan gorebileyim diye sukur her sey iyiydi. Ve down diyip saglikli doguranda duydum gordum. Her sey Allahtan. Stres yapma ama