Cemre44 Merhaba, bu hastanede takipli olan var mı? 3 tane doktor var zaten. Yorumlarınızı bekliyorum. Ankara’da başka hastane ve doktor önerisine de açığım 🧚♀️
19931994 Cemre44 merhaba ben Ankarada Çağrı Gülümsere gidiyorum kendi kliniği var aşırı memnunum Yeri Maidan da Bilkent şehir hastanesinin orasında tavsiye ederim
irm_k Cemre44 ben Ümit hocanın kliniğinde takipliyim. Doğum tobb da olacak. Ben de ilk başta hastanede takipli olmayı düşünmüştüm ancak hoca ile görüşünce klinik takibinin bana daha uygun olduğuna karar verdim ve o şekilde ilerliyoruz. Şu an için çok memnunum
ilaxidexi Cemre44 tobbda ümit hocayı önerenler olmuştu istersen bir bak 🙏🏼 ben memorial’a gidiyorum doktorum kudret erkenekli, çok memnunum 😇
Cemre44 19931994 fiyatları nasıl ben hastaneden doğum paketi alacaktım. Dışarıdan bi doktor hiç düşünmemiştim
19931994 Cemre44 muayene 2000 di , bende doğum paketi aldım baya uygun aralıkta aldım yeni fiyatı bilmiyorum kısacası bebeğiniz ve sizin sağlığınız için iyi bir doktor seçin ben çok memnunum
19931994 Cemre44 birde verdiğin muayene ücreti bir defalığa mahsus değil bir kere veriyorsun 3 kez muayene gittiğinde ücret alınmıyor en güzel yanıııııı
lidyamom Takipli değilim ama doğum paketi 55bn olduğunu biliyorum ümit beyde doğum yaptı arkadaşım memnun kaldı @Cemre44
denizyc Tobb etü yeni doğum ücreti ne kadar bilen varmı🌸özel takipliyim doktorum tobbda doğum yaptırıyor merak ettim
lidyamom denizyc doğum paketi mi aldınız yoksa muayene ücretleri mi veriyorsunuz sadece muayene ücreti ne kadar