Ozlemgokce Kızlar bu sabah çok kötü bi sancıyla uyandım,akıntı zaten hiç geçmiyor.Doktora gittim idrar yolu enfeksiyonum olduğunu ve geçmezse erken doğum riski olabileceğini söyledi.Böyle bişey başına gelen ya da bilgisi olan var mı ?
Pamuk Ozlemgokce Merhaba ben de yaşadım doğum sancısı sanıp zor yetiştim hastaneye Antibiyotik tedavisi ile geçti.
kncbalm123 Ozlemgokce valla bende 1 hafta önce gittim sancim vardi tahlil yapti idaryolu enfeksiyon olduğunu söyledi toz ilac verdi tek seferlik kullandim sancim yok suan 34 haftaligim
Pamuk Bsrblr Ben damardan antibiyotik kullandım o sıra.O dediğinizi dé daha önce kullanmıştım çok etkili.Burada kilit nokta aşırı su içmek.
Ozlemgokce Pamuk günde 3 litre içiyorum aslında devamlı da çamaşırımı değiştiriyorum ama yeterli gelmiyor demek ki 😔
Pamuk Bsrblr Icmezseniz enfeksiyondan suyunuz azalır ve de enfeksiyon geçmez.Benim de içesim gelmiyor ama mecburum.
Ozlemgokce kncbalm123 Aa evet bana da fitil ve bu tek seferlik saşeden verdi bende de işe yarar umarım 🌺