umrumdadegil Ebruli_08 hahahahah şekilden şekile girdik resmen🤣🤣 ay yok 40 falan bende beklemem çıkarım ne beklicem😂😂
Ebruli_08 Ilkay08 maşallah canım Rabbim bundan sonraki ömrünü uzun sağlıklı hayırlı eylesin inşallah 🩷🫶🏻
Busaltun Korkmayın ciğer geliştirici iğneler de kötü değil bebis için iyi, rahat olun güzel düşünün vakitlice gelcekler gönlünüzü rahat tutun, çoğul gebelik değilse bebislerin gelişim durumları zaten iyidir endişelenmeyin
Ilkay08 Yesimce 33 gün kaldı amma bana göre fazla tuttular çunku entübe olmadı 10 gün sonra fanusuda aldılar sadece kilo almasını bekledik en son biz ısrar ettık diye taburcu ettiler cok şükür bugun tam 5 aylık olduk
_annee Ilkay08 erken dogum riski neden oluyor acaba? Yani mesela 30. Haftaya kdar yokken, birden neden risk oluyo
Ilkay08 _annee hiç bilmiyorum ilk hamileliğimde 41 haftada doğdu kızım en son gelmıyınce sezeryan oldum amma bu ikincide bende beklemiyordum hatta 30 haftada her kes karnın inmiş galan dedi ben ciddiye almadım keşke alıb sürekli dinlenseydim diyorum bazen amma en son doktor kontrolumde her sey yolundaydı