Lilbaby ZeynepSabancay atlet derken askılı çıtçıtlımı? Çıtçıtlı body eksiğim çok. Hiç yok gibi farkındayım. Onlarıda tamamlıcam inşallah 😊
ZeynepSabancay Lilbaby çok evet çıt çıtlı atlet. Onları yandan çıtçıtlılardan almanızı tavsiye ederim yemi doğan için giydirmesi kolaylık oluyor
eaciftci Lilbaby en iyisi gerçekten inşallah öyle yaparsın hemde koca göbekli halimin son zamanlarının tadını çıkıyorum ha birde şişmiş elellerim ve ayaklarım var 😆😄😄
Esilaminel Lilbaby ayni ölçulerde beşik bizde aldik içine yataş da 400 TL den 1000 TL ye kadar ortalama yatak cesitleri var yataşbedding.com dan bakabilirsiniz... Saglikli kolay dogumlar dilerim⚘
baharayazz Lilbaby bende 23 haftalığım canım tamamlamaya çalışıyorum yavaş yavas :) kıyafette çok bi eksiğimiz kalmadı ama insan liste çıkarınca ne kadar çok eksik var diyor insallah tamamlayabilirim 30 haftadan sonra zor olur diye düşünüyorum :)
Elaylama Lilbaby yenidoğan çıtçıtlı da alın bence. İlk başta 3-6 büyük olur bedenini sarsın ki sıcak tutsun. Bir de iç zıbın mutlaka 4 tane olmalı.