Ankara-58 Kızlar bugün 38 girdim geçen haftaya kadar bebek baş aşağıydi bugün nts takan stajer kafasının eliyle bakarak yukarıda olduğunu söyledi
Ankara-58 11-02- ultrason muayenesi yapmadi gecen hafta çarşamba bakmıştı cnm mts tansiyon baktı sancı felam cikmadi haftaya tekrar gel dedi bende üzüldüm eliyle nts takmak için eliyle bakınca kafası burda dedi
11-02- Ankara-58 dönse aslında hissedersin cnm benim üç gündür ağrılarım var bel kasık rahim vs kendi kendime dedim herhalde kanala girmeye çalışıyor diye ztn baş aşşada duruyordu benim bebek
11-02- Ankara-58 o kadar yakın olacağını sanmıyorum eliyle bakıp da anlayacak kadar çünkü ztn rahim uzunluğu 30- 40 cnm oluyor bilemedim yani
Ankara-58 Meryeminannesi20 valla cnm eliyle alet yerleştirmek için kafası burda dedj bende 38 oldum geçen hafta vas aşağı dedim.simdi kafası yukarı mi çıkmış dedim.sasirdim doğrusu
Meryeminannesi20 Ankara-58 öyle bi durum son anda bile dönebilir endişe etme benimde doktorum 30 haftalıkken baş geliş dedi ama güvenme heran değişme olabilir demişti bakalım ön gün sonra randevum var ne durumda görceğiz