Kubrakrdag Bebeğim 35 haftalık kanala girmiş tahmini ne kadar süre sonra suyum vs gelir yakınmı egzersiz yapıyorum daha neler yapmalıyım doğum için
11-02- Kubrakrdag belli olmuyor cnm kimisi 1 ay bekliyor kimisi iki hafta genelde 2-4 hafta içerisinde gelir diyorlar ama belli olmaz benimde bebek baş aşşa duruyor ama kanala indi mi bilmiyorum bakacaz artk sen kaç haftalıksn
11-02- Kubrakrdag bende 35 haftalığım ultrasona göre 36 görünüyor en son gittiğimde iki hafta öncesi baş aşşa da demişti doktor doğum pozisyonunu almış dedi yarın iki gün sonra 36 olacağız bakalm
Merii58 Kubrakrdag kanala indiğini hissettiniz mi ? Bende 35 haftalığım haftaya gidicem doktora merak ediyorum ne gibi farklılıklar oluyor
Merii58 Kubrakrdag kafası aşağıda benim bebeğimin de iki üç haftadır ama kanala girmek başka bişey ya ondan sordum 35 ten sonra giriyomyş heralde bu arada biz de ultrasonda 10 gün önden gidiyoruz hafatya bakalım inşallah arayı daha fazla açmamışızdır :/ yoksa sezeryan
11-02- Kubrakrdag ben oturunca hissediyorum aslında koltuğa oturduğumda rahmime bi ağrı çöküyor ve bacaklarım birleşmiyor yani hissediyorsun aslında aşşada olduğunu