Ayseanneeee Kızlar sağ böbreğim çok kötü batıyor düzenli olarak bıçak saplanıyor gibi.Acaba neyden kaynakli olabilir bu üçüncü gün.Yarin doktora gideceğim ama daha önce hiç yaşamadım bu ağrıyı.
Dnmzzeda Ayseanneeee Kum yada taş olabilir , bol bol su iç , benim belirttim yoktu fakat böbrekte genişleme çıktı canım
2erkek1kiz Ayseanneeee parol içebilirsin ve sıcak su torbası çok ağrıtıyor ama böbrekte kum yada taş varsa idrar yolunu gevşetiyor 👌 2. Gebeliğimde 33 haftalıkken taş düşürdüm 3. Gebeliğimde 7. Haftalıkken yine taş ağrısı doktor ıkısınde de aynı tedavıyı verdi
Hilalll02 Ayseanneeee Ahh o ağrıları o kadar iyi bilirim ki şuan bile ağrıdan yatmayı bırak uzanamıyorum bile yerime sığmıyorum resmen🤦🏻♀️ ama benim böbrek genişlemesi var ve stent takıldı böbreğime 30 haftalıkken şuan 34+4 olduk
Ayseanneeee Pamuk enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım aslında daha yeni bitti ilacım.Ama bu ağrı son üç gündür var.
Ayseanneeee Dnmzzeda bende böbrek genişlemesinden şüpheleniyorum. Böbrek genişlemesi varsa ne olacak iyileşir miyim?
Dnmzzeda Ayseanneeee Kontrol altında tutuyorlar, 2 hafta da bir genişlemeye diye bakıyorlar çok ileri derecede olursa ağrın fazla olursa stent takıyorlarmış , ama doktorum bana gebelikte çıkıyor ama gebelik sonunda böbrek normal haline dönüyor dedi
2erkek1kiz Ayseanneeee ay canım gecmıs olsun böbrek genıslemesı de çok ağrılı mi oluyormuş ya Allah yardımcın olsun 😓
Hilalll02 Ayseanneeee ameliyathanede anesteziyle takıyorlar ama hamilelikte anestezisiz idrar yollarından uyuşturararak taktılar kısa bir işlem ama biraz can acıtıcıydı malesef
rmyscmc Ayseanneeee ağrımayan yere yatın bide bol su için tuvaletinizi tutmayın hemen çıkın tuvalete bide ayağınızın altına sıcak su koyun bence karnınıza falan koymayın sadece ayak altına benimde ağırdı geçen böyle az rahatladı ama hala ağrı oluyor siz kav haftalıksınız