MLKYB Haftadayız artık ufak ufak eşyalarını almayı düşünüyorum. Bebek arabası ne aldınız ya da önericeğiniz, tavsiye edeceğiniz marka model var mı?
Ygmraygn MLKYB joie dlx 4 gini bişeydi afı sanırım kabin boy e bebekten aldık taşş gibi bayıldıkkk kesinlikle bir bakmalısınız
Gamizzzz Beyzanurk Merhaba üründen memnunmusunuz bende çok araştırdım ama satış yapan sayfalarda hep tükenmişti nerden aldınız
Beyzanurk Gamizzzz henüz kullanmadık ama Kraft napoliye eş değer ve çok fiyat farkı var ben İstanbul Bahçelievler’de bulunan Kadir has avm de Elele nin mağazası var ordan almıştım 7600 puset dahil
Gulsahgunhan MLKYB merhaba beybmall mağazasındada imdirim vardı 1 ay önce kadar 9000 tl ye - kraft sky life travel sistem amasörlü - puseti de vardı onu aldık henüz kullnmadık doğuma 4 ay var
Dnzkrmz Prego Venüs aldık babymall dan Kasım ayı indirimlerinden 6900 liraya düşmüştü pusetiyle beraber. Şuan 13000 bandında sanırım. Daha kullanmadık ama hafif kolay kullanılabilir duruyor.
MLKYB Kraft cheer up aldık dün. Önceki sezon ürünü olduğu için 9 bindi babymall da daha uyguna kaliteli bir şey yoktu. Çok kaliteli görünüyor.
MrsyLmz MLKYB mamas papas strada, esimde cogu zaman olmayacagi icin cok hafif ve kolay katlanir aynj zamanda saglam bir arabaya ihtiyac duydum bunu tercih ettim. Bizde ilk etapta buyuk urunleri aldik fiyatlar katlaniyor diye en iyisini yapmisiz
nb- MLKYB ben prego solo aldım. Yorunları baya inceledim. Yine pregonun başka bi modeliyle aradaydım ama bu indirime girince bunu aldım direkt kullananlar baya memnun gibi. Kabin boy ama pusetiyle birlikte aldım. Başka kabin boy da inceledim ona göre biraz daha yüksek tekerleri az daha büyük. Ama elimde bi de yeğenlerimden kalan baston var çok pratik biraz da ona güvenerek bunu aldım