h_korpe01 Merhaba kizlar bugün 37 haftalık hamileyim kızımın kilosunun 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktor Kordon damarında tek artel tek ven var ne yapmam gerek benimle aynı durumda olan paylaşabilir mi ?
Elifinannesi5454 h_korpe01 banada aynı seyı soyledıler bnde 12 hftalkken soyledıler suan 15 olacam cmartesı kontrolum var
h_korpe01 Minigiim-vebenn52 kordon damarında iki artel tek ven damar bulunuyor bizimkinde tek damar var ve beslenmesini tek damardan karşılıyor anlayacağın
h_korpe01 Elifinannesi5454 ben detaylı ultrosanda öğrenmiştim kordon damari dışında herhangi bir sorunu olmadığı söylendi bugüne kadar gayet güzel ilerliyordum ama iki hafta boyunca kilo alması durdu iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem ve kilo almamış olursa doğuma alinacagim
Elifinannesi5454 h_korpe01 hakkınızda hayrlısı olsn ınsallah bnm onun dsnda cok garklı skntılarda var Allah hepımızı feraha cıkarsn
h_korpe01 Minigiim-vebenn52 22 haftalliken 2 kordon damari olduğunu öğrendim zayıf olabilir denilmişti şu güne kadar kilo olarak iyi gidiyorduk ama şu an durdu 34 haftalliken kilosu 2300 gelmişti şu an 2400 geldi
Minigiim-vebenn52 h_korpe01 anladım doktorun daha iyisini bilir canım kilo alımı durursa muhtemelen doğum gerçekleşir diye düşünüyorum ama haftan 37 mis ciğerleri gelişmiştir kiloya takılma o yüzden
h_korpe01 Elifinannesi5454 Allah hepimizin yardımcı olsun sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah