Edaa01 Henüz cinsiyeti bilmeyen meraklı anneler😁veya öncesinden denemiş dogru çıkan cinsiyet hurafeleri hangilerini denediniz böylelikle denemedigimiz varsa deneriz😄 Ben Yüzük testi ve arkadaşlar bana makas bıcak testi yaptı peki ya sizler😁
ecembugra53 Edaa01 yüzük testi yaptı arkdasım bakalım tutacak mı 😂 cuma günü gitcem bakalım cinsiyetini öğrenebilcem mi
Aseer Edaa01 bana makas bıçak yaptılr, bilmeden tuz atıp yok burun kaşıma çene kaşıma yaptılar hepsinde erkek çıktı ama kızım oluyor😄
yagmurrrra Edaa01 yüzük testinde hep 3 çocuk çıkardı 1 erkek 2 kız çıkardı yalan bu 2 tane yeter bana derdim bitane oğlum oldu sonra ikiz kızlara hamile kaldım 17 haftalığım😀🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayseeeminiss Sol tarafında ağrı hissediyorsan kız sağ tarafında hissediyorsan erkek diyorlardı bende ve sorduğum kişilerde tutmuş net değil tabi ama insanı heyecanlandiriyor 😄
Edaa01 Ayseeeminiss ic sormayın😁 valla cnm benim komple karnım agrıyor hem sol hem sag😄 Ve tersi oldu bende ilk oglumda soldaydı hep sol tarafim agriyordu😄
Ayseeeminiss Edaa01 ya sende benim taktım tutmamis 😄 tüh üzüldüm bak şimdi .tabi en net 16.haftadan sonra oluyor ama merak edilen birşey 🙃
Ayseeeminiss Edaa01 bende tuttu benim hamileliğin ilk haftalarindan itibaren sol tarafim ağrıyor sancı gibi geliyordu 18+5 de kız olduğunu öğrendik 🙃 etrafta sorduğum herkeste tuttu sen hariç 🙂
Edaa01 Ayseeeminiss valla canım benim oğlum hep solumdaydı orada hareket ederdi oradan agrim olurdu hatta arkadaşım 4 erkek cocugu da solda hep agri fillan oluyordu söylemişti 4 ogluda solundan bakmış hep doktor arkadaşımda erkektir kesin demiş icinden😁
Ayseeeminiss Smyklkc kesin değil zaten öyle dendiğini duymuştum benim dediklerinde öyle tuttu ama hurafe zaten herkeste tutmuyor burdakilerde tutmadı 😅 benim çevremde tuttu
Ayseeeminiss Smyklkc evet 🤣 en kesimi detaylı ama diğerlerinde yanılma payı çok oluyor bacak arasını tam görmedikçe