Zeyasln Elo__35 hahaha hiç boşuna hayal kurmayın bu sefer emziriyorum diye yine yasak olan şeyleri yiyemiyor sunuz 😂
denizdalgali hiç bi katkı ilave etmeden normal bir bardak su içmek şu an içemiyorum midem kalkıyor insan su içmeyi nasıl özlermiş 🥲
Sabrusebat Çok motive edici olmuş bu başlık, tüm arkadaşları o kadar iyi anlıyorum ki, bazen dolabı açtığımda bişey için artık o kıyafetler benim değil başkasının gibi geliyor, kot pantolon giyebilmek mesela o kadar uzak bişey gibi ki 😊
Gezenlady Elo__35 doğumdan sonra Allah nasip ederse hemen cocuklu anne olarak gezmek istiyorum mayısta dogurursa tamda yaza geliyo havaların iyi oldugu günler sahıl piknik avm cok hayalım var o bebek arabasını sürüp gezmek💙
Esra_Omer_21 Elo__35 yorumların çocuğunu okudum da ben baya rahatmışım ya 😀normalde yüz üstü yatan bi insan değilim sigarada içmem kola hayatta içmem hele salam sosis nefret ederim yemem😀cips severim onuda yerim yemeklerden tiksinme olmadı herşeyi doyasıya yedim yiyiyorum 😀😀
Mnktrtamnk Defnes-Mom evet aynılarını istiyorum özellikle koşmak kısmı en üst seviyede koşup zıplamayıda ekliyorum
Bebekbeklrkn Elo__35 Yüz üstü yatıp hoplarken korkmamak 😂 her hareketi dikkat ederek yapmak yorucu özgürlük No 🥰 Yinede şükür sağlıkla gelsinde oğlum 33 haftalık olduk
BetulMom Naime662 valla nerde duydum hatırlamıyorum ama sakatat yemek iyi değil diyorlardı o yüzden nolur nolmaz diye yemedim